Hostel

Hostel MC Šmartno ob Paki stoji v zavetju Gore Oljke (733 m) in nudi bivanje v domačem podeželskem okolju. Šmartno ob Paki leži na stičišču Šaleške in Zgornje Savinjske doline, tako da gostje zlahka dosežete kraje, kot so Šoštanj, Velenje, Mozirje in druge. Prednost predstavlja tudi železniška postaja, do katere boste potrebovali le nekaj korakov, do avtoceste pa se boste vozili približno 10 minut. Izbirate lahko med skupinsko spalnico, apartmajem ter dvema družinskima sobama.

 

 Cenik / Price list

 

 

 

 

 

APARTMA

V apartmaju je na voljo 8 ležišč v dveh ločenih spalnicah, in sicer 1 zakonska postelja ter 6 posameznih. Apartma ima kopalnico s straniščem in tušem ter kuhinjo z jedilnico. V njej se nahajajo vsi glavni gospodinjski aparati, kot so hladilnik z zamrzovalnikom, štedilnik s pečico in mikrovalovna pečica.

 

 

 

SKUPINSKA SPALNICA

Na podstrešju Hostla v Hiši mladih ponujamo 22 ležišč. Od tega jih je 18 na pogradih, 4 pa so posamična. V sosednjem prostoru so gostom na voljo tudi omarice na ključ za hrambo osebnih stvari.

 

 

 

NOVO: DRUŽINSKA SOBA 1 in DRUŽINSKA SOBA 2

V prvem nadstropju smo prav tako v podeželskem slogu na novo uredili dve družinski sobi. Svetlost in vonj lesa goste pomirjata in jim dajeta občutek domačnosti in topline. V prvi lahko prenočuje 5 oseb, v drugi pa 4. V istem nadstropju so tudi skupni toaletni prostori s tuši ter izhod na balkon. 

 

Družinska soba 1 

 

Družinska soba 2