Poletni kino pod kozolcem: Briljantina

Vabimo vas na ogled zadnjega filma iz serije Poletni kino pod kozolcem!

 

KDAJ: četrtek, 13. julij 2020, ob 21. uri

 

KJE: pod kozolcem Mladinskega centra v Šmartnem ob Paki

 

KAJ:

Briljantina (Grease)
Muzikal
ZDA, 1978
Režija: Randal Kleiser

 

ZGODBA

Po tem, ko se je končala njuna poletna romanca, italijanski objestnež Danny in avstralska lepotica Sandy nepričakovano ugotovita, da obiskujeta isto srednjo šolo Rydell High, saj se je Sandy preselila v njegovo mesto. Vendar je njuna ljubezen na preizkušnji, ko se izkaže, da Sandy morda ni dovolj »kul«, da bi bila dekle nekoga, v katerem je utelešen uporniški duh nekega novega obdobja.

 

Minilo je že več kot 40 let, odkar so dijaki srednje šole Rydell osvojili srca najstnikov po vsem svetu. Mogoče tudi zato, ker se z njimi še vedno poistovetijo tudi starejši gledalci, saj jih zgodba ponovno vrne v brezskrbne srednješolske čase.

 

"Briljantina je popularna zaradi vedno aktualne tematike, kemije med igralci, odlične glasbe in nostalgije za nekimi bolj mirnimi časi ..." je prepričan režiser.

 

***
❗Obvestilo o upoštevanju ukrepov glede zajezitve širjenja bolezni COVID-19:
Prosimo, da s sabo prinesete zaščitno masko, ki jo boste potrebovali pri uporabi sanitarij. Na prizorišču bo med posameznimi sedišči zagotovljena predpisana razdalja. Označenih sedišč ne premikajte! Ob prihodu si razkužite roke.

 

O morebitni vnovični zaostritvi ukrepov in dodatnih higienskih navodilih vas bomo naknadno obvestili.

 

Briljantina je brezčasna zgodba z Olivio Newton-John in Johnom Travolto, ki je v svetovnem merilu povzročila pravo evforijo in obudila zanimanje za rock’n’roll in rockabilly glasbo.

Koledar dogodkov

Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Datum : 17 Oktober 2020
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Martinov svet logoti brez