OBVESTILO

Skladno s ponovno razglasitvijo epidemije nalezljive bolezni COVID-19 na območju Republike Slovenije in s tem povezanimi ukrepi vas obveščamo naslednje:

 

  • V MC ŠMARTNO OB PAKI AKTIVNOSTI IN PRIREDITEV NE PRIREJAMO

Tako med jesenskimi počitnicami na žalost ne bomo organizirali otroških delavnic, prav tako ne tradicionalne prireditve ob občinskem prazniku – Vesele Martinove sobote.

 

  • SKUPINSKE VADBE SE V PROSTORIH MC ŠMARTNO OB PAKI NE IZVAJAJO

Na plesne treninge in zumbo M-Dance studia, vadbo taqime, vadbo IziFit, jogo in koronarno vadbo bo treba počakati do normalizacije razmer in omilitve ukrepov.

 

  • PROSTOROV V HIŠI MLADIH IN OBJEKTU MAROF NE ODDAJAMO

Zaradi prepovedi zbiranj je začasno onemogočen najem prostorov v upravljanju MC Šmartno ob Paki za namen praznovanj in drugih družabnih dogodkov.

 

 

Vse omenjeno velja do nadaljnjega oz. do takrat, ko se bo situacija izboljšala in bo Vlada RS sprostila ukrepe. Vsi držimo pesti in upamo, da bo to čimprej. Vsakršne spremembe bomo objavili na naši spletni strani www.mcsmartnoobpaki.si ter na družbenih omrežjih Facebook (Mladinski center Šmartno ob Paki) in Instagram (mcsop).

 

Delo v Mladinskem centru Šmartno ob Paki poteka nemoteno, delovni čas ostaja nespremenjen. Za stik z nami uporabite elektronsko pošto (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.) ali telefon (064 167 940). Ob obisku v naših prostorih pa je obvezna pravilno nameščena zaščitna maska, razkuževanje rok ob vstopu in izstopu ter medosebna razdalja dveh metrov.

 

Držite se!

Koledar dogodkov

Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Martinov svet logoti brez