Akcija zbiranja odvečnih predmetov za ponovno uporabo

V sodelovanju s Centrom ponovne uporabe Velenje in Občino Šmartno ob Paki organiziramo akcijo zbiranja predmetov iz gospodinjstev za ponovno uporabo.

 

 

Če imate doma odvečne stvari, ki so še uporabne in jih nimate komu podariti, vas vabimo, da jih prinesete v soboto, 22. 5. 2021, med 9. in 12. uro pred Mladinski center Šmartno ob Paki, kjer jih bodo prevzeli sodelavci CPU Velenje.

 

Kaj sprejemamo?
- Pohištvo,
- delujoči manjši gospodinjski aparati,
- posoda,
- porcelan in keramika,
- luči,
- športna oprema,
- knjige,
- slike,
- spominki,
- dekorativni dodatki,
- otroška oprema ...


Vsa oprema naj bo delujoča in primerna za ponovno uporabo.

 

 

Za morebitne dodatne informacije nas lahko prej tudi pokličete na 031 683 959 ali pošljete sporočilo na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. V primeru zaostritve ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa bomo akcijo prestavili na kasnejši termin, o katerem vas bomo pravočasno obvestili.

 

O Centru ponovne uporabe Velenje:
V CPU Velenje lahko prebivalci Šaleške doline oddajo stvari iz gospodinjstev, za katere menijo, da jih ne potrebujejo več in zanje nimajo več uporabne vrednosti. Zbrane izdelke popravimo, obnovimo in prodamo novim uporabnikom po ugodni ceni. Na tak način preusmerimo tok potencialnih odpadkov iz zbirnih centrov nazaj v uporabo. Namen centra je ekološko ozaveščanje, varčevanje z naravnimi viri in energijo ter zmanjševanje količin odpadkov. Z nakupom v naši trgovini podprete zelena delovna mesta, njihovo delovanje, krožno gospodarstvo in date stvarem drugo priložnost.

 

Do podrobnejših informacij o CPU Velenje dostopate s klikom na fotografijo (avtor: Matej Vranič)

Koledar dogodkov

Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Martinov svet logoti brez